Születésnapi ajándékötletek

A jó ajándékötlet megtalálása gyakran probléma szokott lenni, különösen akkor, ha olyasvalakit akarunk megajándékozni, akit nem ismerünk igazán. Ilyenkor szoktak jönni a közhelyes ajándékok, mint a bögre, a póló, és társai, dolgok, amikre "mindenkinek szüksége lehet". Ezek az ajándékok általában egyértelművé teszik az ajándékozott számára, hogy semmilyen ajándékötleted nem volt, és persze a szekrény mélyén végzik.

A neten találni mindenféle ötletgyűjteményt, amik arról szólnak, hogy mit adjuk születésnapra, azonban egyikben sem fogunk igazán jobb ötletet találni, mint egy hipermarketben sétálva. Természetesen minden ajándék jó lehet születésnapra - a kérdés csak, hogy kinek. A jó ajándékötlet személyre szabott, ezért hiába is várjuk, hogy valaki ismeretlen jól megmondja nekünk egy weboldalon, hogy mit kell adnunk ajándékba.

Szerencsére azért még mindig sokkal jobb a helyzetünk e téren, mint néhány évvel ezelőtt. Rá kell szánni ugyan egy kis időt, de a Facebook, más közösségi oldalak, esetleg személyes blogok alapján nagyon sok minden kideríthető egy-egy személyről, és egy kis szerencsével ajándék ötletet is kapunk a kutakodás alapján.

Ha végképp nem találunk ötletet, érdemes lehet megkérdezni valakit, aki közelebbről ismeri az illetőt. Bár nem mindenki veszi jól, ha ismeretlenül zaklatjuk, a Facebook akár erre is jó lehet.

Taktika2012. máj.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!