Egyedi születésnapi ajándékkönyv

Könyvesboltokban sokféle születésnapi ajándékkönyv közül lehet választani. Általában különböző születésnapi képek és idézetek gyűjteményét találjuk az ilyen könyvekben. Hasonló könyvet te magad is könnyen készíthetsz, így személyre szabottabb, egyedibb ajándékot tudsz adni az ünnepeltnek.

Születésnapi, vagy az ünnepelthez kapcsolódó képeket netről leszedve (az sxc.hu, a Wikipédia Commons és más hasonló oldalak rengeteg szabadon felhasználható képet tartalmaznak minden témában), és idézetekkel bővítve már önmagában is érdekes ajándékot készíthetsz, de ha valami egyedibbet szeretnél, válogass saját fotóitokból, és írj magad köszöntőket, vagy gondolatokat a képek mellé. Háttérként színes papírból vághatsz mintákat, amiket felragaszthatsz a könyv lapjaira. A különböző hobbiművész és papírboltokban sok különböző scrapbookot lehet kapni, amik alapul szolgálhatnak az ajándékkönyvedhez.

A születésnapi scrapbook készítéséről bővebb információt a http://scrapbook.lap.hu/ oldalon találsz. Idézetekhez a legnagyobb magyar idézetgyűjteményt, a http://www.citatum.hu oldalt érdemes felkeresni. Ha te magad szeretnél verseket írni, ehhez segítséget találsz a http://versiras.trukkok.hu oldalon.

Taktika2012. máj.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!