Szülinapi gyerekzsúr

Születésnapi gyerekzsúrt tarthatunk otthon, vagy akár McDonalds-ban, játszóházban vagy egyéb helyen is. Az utóbbiak mellett szól, hogy kisebb felfordulással járnak, és a gyerekek számára is különleges élmény lehet egy jól megválasztott helyszín, az otthoni zsúr előnye viszont az ár, illetve hogy magunk állíthatjuk össze a programokat (ami valakinek persze hátrány :).

A zsúrt érdemes hétvégén tartani, hiszen ilyenkor általában sokkal inkább ráérnek a gyerek barátai, és tovább is tarthat a buli, mint egy hétköznap délután. Érdemes a meghívókat időben, legalább 2-3 héttel a zsúr előtt kiküldeni, hogy legyen ideje felkészülni és tervezni a meghívottaknak.

Ha a partit nem a kertben tartjuk, érdemes a házat gyerekbiztossá tenni: elrakni a törékeny, veszélyes dolgokat, ügyelni arra, hogy semmibe se eshessenek el, semmit se ránthassanak le a kicsik. Ha van olyan hely, ahova nem mehetnek be, a legjobb, ha lezárjuk, de mindenképp mondjuk meg nekik előre, hogy mit szabad és mit nem.

A zsúrra általában ennivalóval és dekorációval is szokás készülni. Ha sokan vannak, szerencsésebb papírtányérokat használni, hiszen azok nem törnek, és mosogatni sem kell őket a buli után. A születésnapi torta mellett más rágcsálnivalókkal és innivalóval is készüljünk.

Programot szervezhetünk mi, de meghívhatunk erre szakosodott szolgáltatókat, például bűvészt, bohócot is. Arcfestéstől a lufihajtogatáson és színezésen át a sportosabb játékokig számtalan lehetőség van, amivel feldobhatjuk a zsúrt. Ne csak mi szervezzünk programokat: hagyjuk a gyerekeket magukban is játszani!

Taktika2012. máj.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!