Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

A születésnapi bulikra régebben papír alapú meghívót volt szokás küldeni, manapság azonban már az elektronikus meghívók is ugyanolyan elfogadottak - és persze jóval olcsóbbak.

Számtalan aranyos, poénos vagy épp komoly meghívó kapható vagy érhető el neten is, ha már kész meghívók közül szeretnénk válogatni. Az előre gyártott képeslapok helyett azonban egyedibb és frappánsabb lehet, ha mi magunk készítjük el azt.

Nem feltétlenül kell nekünk kitalálnunk, hogy mi legyen az egyedi készítésű meghívókon, a neten talált sablonokból is kiindulhatunk. Felhasználhatjuk az ünnepelt egy jól sikerült fotóját, díszíthetjük ingyenes szülinapi clipartokkal, például lufikkal, gyertyával, tortával, vagy magunk is rajzolhatunk ilyeneket. A meghívó szövegét versbe is foglalhatjuk, vagy ha nincsenek költői képességeink, a neten is találhatunk születésnapi verseket vagy idézeteket, amiket felhasználhatunk a meghívókhoz. A kész tervet érdemes valamilyen különlegesebb, szebb papírra elkészíteni, esetleg nyomtatni, és máris kész fillérekből az egyedi meghívónk.

Ha pedig mégis az előre gyártott meghívó mellett döntünk, akkor is érdemes neten megnézni a felhasználható sablonokat, hiszen lehet, hogy mi magunk is kinyomtathatjuk a lapokat.